PlasmaTEC-X UR – Universele Robot+

Tantec A/S heeft een Universal Robots (UR) certificering ontvangen voor haar PlasmaTEC-X oppervlaktebehandelingsoplossing. De Universal Robots certificering bevestigt dat het plasmaoppervlaktebehandelingssysteem volledig compatibel is met de UR collaboratieve robots en voldoet aan alle gepubliceerde specificaties.

Het kan worden gebruikt in verschillende industrieën die op zoek zijn naar reiniging, verlijming, bedrukking of oppervlaktemodificatie. Het is ideaal voor gebruik met de UR3, UR5 en UR10 collaboratieve robots.

De PlasmaTEC-X is een zeer verantwoorde investering. De voordelen voor het milieu zijn enorm in vergelijking met gasbehandeling, vlambehandeling en chemische behandeling, en de operationele kosten zijn aanzienlijk lager in vergelijking met andere traditionele behandelingsmethoden.

“We zijn erg blij met de steun van Universal Robots voor de PlasmaTEC-X, die speciaal gemaakt is voor installatie en gebruik op UR-robots. De PlasmaTEC-X is het kleinste, flexibelste en meest compacte apparaat op de markt”, zegt Morten Thrane, CEO van Tantec.

Wat is PlasmaTEC-X UR?

PlasmaTEC-X UR is een atmosferisch plasma oppervlaktebehandelingsapparaat en wordt gebruikt voor de oppervlaktebehandeling van verschillende polymeren. Het kan worden gebruikt in verschillende industrieën die te maken hebben met reinigen, lijmen, bedrukken of oppervlaktemodificatie. Oppervlaktebehandeling kan de benattingsgraad van het materiaal verbeteren door de oppervlaktespanning van het materiaal te verhogen en de hechteigenschappen positief beïnvloeden door reactieve groepen te creëren aan het oppervlak. De PlasmaTEC-X is het kleinste, flexibelste en meest compacte toestel op de markt. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd in bestaande productielijnen.

Voor wie is dit product bedoeld?

De PlasmaTEC-X kan gebruikt worden in verschillende industrieën, bv. de medische, automobiel-, kabel- en leidingindustrie, (credit)cards, schuim- en karton-, elektronica- en folieindustrie. Als u hechtingsproblemen hebt bij het reinigen, lijmen, bedrukken of modificeren van oppervlakken, dan is de PlasmaTEC-X de oplossing voor uw problemen.

Hoe zal het de winstgevendheid van de bedrijven die PlasmaTEC-X installeren en gebruiken ten goede komen?

De PlasmaTEC-X is een zeer verantwoorde investering. Er zijn enorme milieuvoordelen in vergelijking met gasbehandeling, vlambehandeling en chemische behandeling. U hebt lagere operationele kosten in vergelijking met traditionele behandelingsmethoden.

Hoe kan uw bedrijf van dit product profiteren?

Het apparaat is zeer milieuvriendelijk. Er zijn geen speciaal opgeleide operators nodig en er zijn geen chemicaliën of open vlammen betrokken bij het behandelingsproces. U kunt de PlasmaTEC-X zeer snel activeren en in milliseconden uitschakelen. Dit is indrukwekkend in vergelijking met gasbehandeling, die je niet gemakkelijk kunt uitschakelen.