Over Tantec

tantec

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het leveren en produceren van kwalitatief hoogwaardige oppervlaktebehandelingsproducten voor alle industrietakken.

Tantec werkt te allen tijde aan het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen voor een veeleisende markt.

De Tantec Group is een in 1974 opgericht niet-beursgenoteerd bedrijf en toonaangevende fabrikant van zowel standaard als op maat gemaakte plasma- en coronasystemen voor oppervlaktebehandeling van kunststoffen en metalen ter verbetering van de hechtingseigenschappen.

Tantec oppervlaktebehandelaars worden wereldwijd verkocht aan eindgebruikers en OEM’s, zowel via onze eigen vestigingen als door 30 partners wereldwijd.

Het hoofdkantoor, Tantec A/S, is in het Deense Lunderskov gehuisvest in een speciaal gebouwde fabriek uit 1989. In dit gebouw is alles bij elkaar gebracht: verkoop, service, onderzoek en de ontwikkeling van gespecialiseerde mechanische en hoogwaardige elektronische oppervlaktebehandelingsapparatuur.

Tantec EST Inc. verzorgt sinds 1987 de verkoop en service aan Noord-Amerikaanse klanten, tegenwoordig vanuit een nieuwe locatie in Glendale Heights (Illinois), net buiten Chicago.

Visie

Tantec heeft de ambitie om wereldwijd als voorkeursleverancier en adviseur te gelden voor oppervlaktebehandeling binnen de medische hulpmiddelenindustrie, de auto-industrie en andere industriesectoren waar kwaliteit voorop staat.

De Tantec Group is eigendom van Morten Thrane en Kim Egede Saabye.

morten og kim

De Tantec Group is een innovatieve organisatie met diepgaande kennis die continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe plasma- en corona-apparatuur om adhesie-kwesties te helpen oplossen en tegemoet te komen aan de hoge eisen die de klant stelt.

  • De Tantec Group is eigendom van Morten Thrane en Kim Egede Saabye.

  • Opgericht in Denemarken in 1974

  • Het hoofdkantoor is gevestigd in Lunderskov, Denemarken.

  • Vestigingen in Duitsland en de VS

  • Vertegenwoordigers in 30 landen over de hele wereld

  • Heeft de afgelopen 40 jaar meer dan 4.000 oppervlaktebehandelingsoplossingen geleverd

  • Pioneer op gebied van plasma- en coronasystemen voor 3D-onderdelen

  • Wereldwijde naverkoopservice

  • Gratis in-house bemonstering

Het team van Tantec

Het team van Tantec adviseert klanten wereldwijd op het gebied van plasma- en corona-oppervlaktebehandeling.

Onze kennis is gebaseerd op 40 jaar aan doorlopende ontwikkeling van behandelingsoplossingen en verbetering van onze apparatuur.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen: wij helpen u graag verder.

Management

Morten Thrane

CEO / Partner

morten@tantec.com

Kim Egede Saabye

CEO / Partner

kim@tantec.com

Jeff Gradus

Vice President Tantec Est.

jeff@tantec.com

Scott Beatty

Sales Manager

scott@tantec.com

Kasper Nyman

Area Sales Manager

kasper@tantec.com

Lotte Vestergaard

Internal Sales

lotte@tantec.com

Tantec-kantoren

Tantec heeft twee hoofdkantoren, één in Denemarken en één in het Amerikaanse Chicago.

Daarnaast hebben we vertegenwoordigers in meer dan 30 landen over de hele wereld. U kunt ons of onze vertegenwoordigers persoonlijk ontmoeten bij een van de meer dan 20 vakbeurzen waar we jaarlijks over de hele wereld aan deelnemen.

Heeft u vragen of verzoeken? Kies dan a.u.b. uw lokale vertegenwoordiger, of neem contact op met ons hoofdkantoor. Onze experts zijn u graag van dienst.

Denmark | International

Tantec A/S | Industrivej 6 | DK-6640 Lunderskov

Telefoon: +45 7558 5822

E-mail: sales@tantec.com

Verenigde Staten

Tantec EST Inc. | 160 North Brandon Drive | Glendale Heights | IL 60139

Telefoon: (+1) 630-351-1320

Fax: (+1) 630-351-1407

E-mail: usa@tantec.com

Klantverklaringen:

Tantec was meer dan capabel

Tantec overtuigde ons ervan dat de apparatuur meer dan capabel was. Tantec was fantastisch gedurende het hele project, van het eerste concept en het ontwerpproces, waarbij we tal van ontwerpwijzigingen overwogen om de tooling te verfijnen, tot en met de FAT-fase. Ze waren professioneel, behulpzaam, technisch ervaren en zelfverzekerd. Bij elk kleine probleem dat tijdens FAT werd ontdekt, was de reactie steevast positief en werd snel een oplossing geïmplementeerd.

Nick Parker

Operationeel directeur, DB-Automation

Uitstekende leverancier

We hebben maar één opmerking: uitstekend. Het contact met leverancier was bijzonder prettig, vanaf de allereerste communicatie met het verkoopteam legden tot aan de tijdige levering van kwalitatief hoogstaande corona-apparatuur waar we nog steeds blij mee zijn, inclusief de after-sales service. Het was voor ons een genoegen om met de teams van Tantec te communiceren, en de apparatuur die ze voor ons hebben gebouwd is van hoge waarde gebleken.

Ezzat Iskander

President CEO, Phoenix Biomedical Products Inc., Kanada

Langdurige samenwerking

Wij werken al vele jaren nauw samen met Tantec aan verschillende projecten en hebben de Tantec-apparatuur vaak gebruikt in onze nieuwe ontwikkelingen en experimenten. Het beschikbaar hebben van alle apparatuur van Tantec in ons lab maakt ons werk sneller en efficiënter. Onze samenwerking met Tantec is voor beide bedrijven altijd voordelig geweest.

Dr Michael Thomas

Fraunhofer IST, Tyskland

Uitstekende samenwerking

Tantec is al vele jaren een belangrijke partner voor ons: ze altijd snel, professioneel, servicegericht en betrouwbaar. Dankzij de samenwerking met Tantec kunnen we gebruik maken van hypermoderne technologie, wat voor ons erg belangrijk is geweest bij het succesvol ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten.

Egon Triel

Hoofd Mechanisch Ontwerp, Coloplast A/S, Danmark

Profielbrochure