Plasma Treaters

Oppervlaktebehandeling met plasmabehandelingstechnologie biedt innovatieve oplossingen voor hechtings- en benattingsproblemen in vele industrieën.

Onze plasmatreaters kunnen worden gebruikt om veel verschillende materialen te behandelen, zoals metalen, kunststoffen, keramiek of glas, en ze kunnen worden gebruikt in verschillende settings en industrieën.

SpinTEC30

SpinTEC30 – Het meest compacte roterende plasmasysteem

ZeroNOxTEC

ZeroNOxTEC – Plasmabehandeling zonder NOx-uitstoot

PlasmaTEC-X

Het nieuwe atmosferische plasmabehandelingssysteem PlasmaTEC-X van Tantec is gebouwd rond het concept van een hoogspanningsgelijkstroom-plasmaontlading…

PlasmaTEC-X OEM

Het nieuwe Tantec PlasmaTEC-X atmosferische plasmabehandelingssysteem is opgebouwd rond het concept van een hoogspanningsgelijkstroom-plasmaontlading…

PlasmaTEC-X UR

Tantec A/S heeft een Universal Robots (UR) certificering ontvangen voor haar PlasmaTEC-X oppervlaktebehandelingsoplossing…

 

ProfileTEC

ProfileTEC: Voorafgaand aan het process van beflocken en slipcoaten van EPDM-profielen voor de automotive industrie, is plasma een veel voorkomende toepassing.

tantec-managament

Solving your adhesion problems

We have more than 40 years of experience in delivering and manufacturing quality, high-end surface treatment products for any industry.

Tantec has both standard machines, but also custom-designed machines.

Contact us today and get a quote. We are standing by to service you.

Solving your adhesion problems

We have more than 40 years of experience in delivering and manufacturing quality, high-end surface treatment products for any industry.

Tantec has both standard machines, but also custom-designed machines.

Contact us today and get a quote. We are standing by to service you.

RotoVAC

De Tantec RotoVAC vacuümplasmatreater is ontworpen voor plasmabehandeling van kleine spuitgiet kunststofonderdelen…

 

SpinTEC

SpinTEC is uitgerust met een AC-motor voor het ronddraaien van 2 st. PlasmaTEC-X nozzles welke naar binnen wijzen voor een gelijkmatige behandeling en om de warmte-impact te minimaliseren.

VacuTEC

Tantecs VacuTEC-plasmatreater is ontworpen voor plasmabehandeling van een groot aantal verschillende spuitgietonderdelen…

 

VacuTEC 2020

Tantecs VacuTEC-2020 plasmabehandelaar is ontworpen voor de behandeling van een groot aantal verschillende spuitgietproducten. De VacuTEC biedt een zeer snelle…

 

VacuTEC 5050

Tantecs VacuTEC 5050 plasmabehandelaar is ontworpen voor de behandeling van een groot aantal verschillende spuitgietproducten. De plasmabehandeling biedt…

Lopolight-VacuTEC-case

VacuTEC 8080

De VacuTEC 8080 plasmabehandelaar van Tantec is ontworpen voor de behandeling van een groot aantal verschillende spuitgietproducten.

VacuTEC 100100

Tantecs VacuTEC 8080 plasmabehandelaar is ontworpen voor de behandeling van een groot aantal verschillende spuitgietproducten. De plasmabehandeling…

VacuLAB

De Tantec VacuLAB is een compacte versie van de VacuTEC unit. De VacuLAB biedt de mogelijkheid om op kleine schaal…

VacuLine

Standaard en klantspecifieke vacuümplasmatreaters. De Tantec VacuLINE plasmatreater is ontworpen voor de behandeling van een verscheidenheid aan….

OzoneTEC

Tantec heeft haar OzoneTEC Systeem ontwikkeld voor de behandeling van de binnenkant van producten zoals surfplanken, koelers, ijsdozen, mantelbuizen, kleine boten enz…

Waarom een plasmatreater gebruiken?

De voorbereiding van onderdelen is een belangrijke stap vóór het lijmen, verven, lakken en coaten. Plasmabehandeling met een van onze plasmatreaters biedt een economische oplossing voor het reinigen en activeren van oppervlakken van onderdelen voor verdere verwerking. Plasmaoppervlaktebehandeling verbetert de benattingsgraad en hechting van inkt, lijm en coatings etc. op veel verschillende oppervlakken.

Als je de technologie achter de oppervlaktebehandeling wilt begrijpen, raden we je aan om ons artikel over te lezen: Oppervlaktebehandeling en hoe het werkt.

Onze apparatuur en producten voor plasmabehandeling zijn kosteneffectief

Plasmabehandeling biedt oppervlaktebehandeling en een economische oplossing voor het reinigen (plasma-etsen) en activeren van complexe oppervlakken voor verdere verwerking. Dit geldt vooral voor profielen met complexe oppervlakken die niet kunnen worden behandeld met reguliere corona behandelingsmechanismen. Onze plasma-oppervlaktebehandelingsapparatuur wordt gebruikt voor langdurige hechting van kunststoffen en metalen, en we hebben veel aanpasbare oplossingen die passen bij uw bedrijf en uw producten.

Plasmabehandeling wordt gebruikt in bijna alle industriële productieprocessen en we hebben meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van de juiste apparatuur voor oppervlaktebehandeling van elk materiaal.

Tantec Medical industry surface treatment system

MEDISCH

Surface treatment machine nozzles

PLASTIC KAARTEN

Tantec Corona Treaters working on foam board

SCHUIM EN KARTON

Surface treatment nozzles treating automotive surface

AUTOMOTIVE

Electronic device which can be treated with surface treatment

ELEKTRONICA

Surface treatment of cables and pipes

KABELS EN LEIDINGEN

Corona treatment of packaging products

VERPAKKING