Klantervaringen

Tantec was meer dan capabel

Tantec overtuigde ons ervan dat de apparatuur meer dan capabel was. Tantec was fantastisch gedurende het hele project, van het eerste concept en het ontwerpproces, waarbij we tal van ontwerpwijzigingen overwogen om de tooling te verfijnen, tot en met de FAT-fase. Ze waren professioneel, behulpzaam, technisch ervaren en zelfverzekerd. Bij elk kleine probleem dat tijdens FAT werd ontdekt, was de reactie steevast positief en werd snel een oplossing geïmplementeerd.

Nick Parker

Operationeel directeur, DB-Automation

Uitstekende leverancier

We hebben maar één opmerking: uitstekend. Het contact met leverancier was bijzonder prettig, vanaf de allereerste communicatie met het verkoopteam legden tot aan de tijdige levering van kwalitatief hoogstaande corona-apparatuur waar we nog steeds blij mee zijn, inclusief de after-sales service. Het was voor ons een genoegen om met de teams van Tantec te communiceren, en de apparatuur die ze voor ons hebben gebouwd is van hoge waarde gebleken.

Ezzat Iskander

President CEO, Phoenix Biomedical Products Inc., Kanada

Langdurige samenwerking

Wij werken al vele jaren nauw samen met Tantec aan verschillende projecten en hebben de Tantec-apparatuur vaak gebruikt in onze nieuwe ontwikkelingen en experimenten. Het beschikbaar hebben van alle apparatuur van Tantec in ons lab maakt ons werk sneller en efficiënter. Onze samenwerking met Tantec is voor beide bedrijven altijd voordelig geweest.

Dr Michael Thomas

Fraunhofer IST, Tyskland

Uitstekende samenwerking

Tantec is al vele jaren een belangrijke partner voor ons: ze altijd snel, professioneel, servicegericht en betrouwbaar. Dankzij de samenwerking met Tantec kunnen we gebruik maken van hypermoderne technologie, wat voor ons erg belangrijk is geweest bij het succesvol ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten.

Egon Triel

Hoofd Mechanisch Ontwerp, Coloplast A/S, Danmark