Controlesysteem voor coronaprestaties | MonTEC

MonTEC is een geavanceerd systeem om de ontladingsprestaties te bewaken van elke afzonderlijke behandelingselektrode van Tantec’s corona- en plasmabehandelsystemen te bewaken.

Een MonTEC-systeem maakt gebruik van afzonderlijke transmittermodules die worden gevoed door de toegepaste hoogspanning op de behandelingselektroden en die ontladingsgegevens doorsturen naar de receivermodule.

De MonTEC levert real-time gegevens en biedt volledige controle en traceerbaarheid van de behandelingsparameters. De gemeten gegevens kunnen eenvoudig worden overgebracht naar een hoofd-PLC of datalogger.

Waarom MonTEC integreren?

Elke dag komen er meer en meer producten van hoge kwaliteit op de markt. Om telkens dezelfde kwaliteit van producten te garanderen, zijn er kwaliteitscontrolemaatregelen nodig om een bepaald behandelingsniveau te garanderen. Er is vaak gevraagd naar realtimemeting van het hoogspanningsvermogen van individuele elektroden. Met het MonTEC-systeem is het mogelijk om realtime vermogensgegevens te meten.

Groot voordeel

Gebruikers van de MonTEC zijn klanten die hoogwaardige producten met hoge kwaliteitseisen produceren, zoals fabrikanten van medische apparatuur, de automobielindustrie en andere high techindustrieën.