Lynddahl verbetert de kwaliteit van microducts met Tantec’s PlasmaTEC-X-oplossing

Lynddahl, een toonaangevende fabrikant van microductleidingen, is een samenwerking aangegaan met Tantec om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun productielijnen te verbeteren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de succesvolle integratie van Tantec’s PlasmaTEC-X oplossing in het productieproces van Lynddahl.

PlasmaTEC-X-oplossing verbetert de kwaliteit van de microkanaallijn

Plasmabehandeling met PlasmaTEC-X is zeer effectief gebleken in het verbeteren van de hechting van microductleidingen voor beprinting. Het plasmabehandelingsproces reinigt het oppervlak van de microductleidingen en past het op moleculair niveau aan, waardoor een reactiever oppervlak ontstaat dat een sterke hechting van inkt bevordert. Dit zorgt voor een consistent drukproces en een hoge kwaliteit van het product.

Testfase en succesvolle integratie

Voordat Lynddahl en Tantec aan het project begonnen, werd een overeenkomst aangegaan waardoor Lynddahl de apparatuur van Tantec in hun productieomgeving kon testen. Dit stelde het bedrijf in staat om de voordelen van de apparatuur te beoordelen en te zien of het hun technische problemen kon oplossen. Het Tantec-team leverde de apparatuur en bood ondersteuning tijdens de testfase om ervoor te zorgen dat de ervaring naadloos verliep.

De resultaten waren indrukwekkend, en Lynddahl kreeg al snel door wat voor voordelen ze in huis konden halen door Tantec’s PlasmaTEC-X-apparatuur op hun productielijnen te installeren. Sindsdien heeft Lynddahl Tantec-apparatuur ingezet op zes productielijnen, die zonder uitzondering soepel en zonder uitvaltijd functioneren. De samenwerking heeft niet alleen de kwaliteit van de microkanaallijnen van Lynddahl verbeterd, maar ook de productiecapaciteit verhoogd.

Voordelen van plasmabehandeling met PlasmaTEC-X

De Tantec PlasmaTEC-X-technologie is de ultieme oplossing voor oppervlaktebehandeling in de productie van microductlijnen. Plasmabehandeling verbetert de hechtbaarheid en bevochtigbaarheid van een oppervlak, waardoor coatings en lijm beter hechten. De apparatuur verwijdert ook verontreinigingen zoals olie, stof en andere onzuiverheden die het hechtingsproces negatief kunnen beïnvloeden.

De PlasmaTEC-X-technologie onderscheidt zich met name door het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid. Lynddahl geeft aan dat ze gewoon niet nodig is om zich dagelijks met de apparatuur te bemoeien. Er hoeft alleen op de startknop te worden gedrukt om het apparaat soepel en zonder haperingen te laten functioneren. De uptime is indrukwekkend, met minimale onderhoudseisen, waardoor Lynddahl zich kan concentreren op hun kernactiviteit: het produceren van microductleidingen.

Samenvattend kan wel gesteld worden dat de samenwerking tussen Lynddahl en Tantec een succes geweest. De inzet van Tantec’s PlasmaTEC-X-apparatuur heeft een aanzienlijke verbetering teweeggebracht wat betreft de kwaliteit en productiecapaciteit van microductleidingen. Plasmatechnologie is een krachtige oplossing voor oppervlaktebehandeling bij de productie van microductleidingen. Het biedt een efficiënte en effectieve oplossing die de hechtbaarheid verbetert en afdrukken van hoge kwaliteit garandeert. Fabrikanten die plasmabehandeling in hun productieproces opnemen, kunnen rekenen op betere resultaten en een hogere efficiëntie.

“Lynddahl is zeer tevreden over het gebruik van Tantec-apparatuur, ook bij dit project. Wij zouden Tantec dan ook van harte aan iedereen aanbevelen: in de toekomst zullen we zeker met Tantec blijven samenwerken”, zegt Lars Bang Jønsson, Hoofd Technologie bij Lynddahl.

Aanbeveling en huuroptie

Tantec begrijpt dat het investeren in nieuwe apparatuur voor elk bedrijf een grote beslissing kan zijn. Daarom biedt Tantec de mogelijkheid om onze standaardapparatuur te huren zodat het getest kan worden voordat het besluit wordt genomen om tot aankoop over te gaan. Zo kunnen bedrijven de voordelen van de apparatuur van Tantec in hun eigen productieomgeving beoordelen en bepalen of deze geschikt is voor hun behoeften.

Met deze huuroptie is het mogelijk om de apparatuur te proeftesten en zo te borgen dat het voldoet aan de verwachtingen en eisen van het bedrijf, voordat er het besluit om tot aankoop over te gaan wordt genomen. Deze aanpak is een uitstekende manier waarmee bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen over investeringen in apparatuur, en helpt een succesvolle uitkomst te garanderen.

Tantec VacuTEC catheter